meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Aurinko ohjaa ilmastoa eikä ihminen

Menikö poliittinen totuus tosiasioiden edelle

Suomessa Oulun yliopistossa tutkitaan auringon vaikutusta muun muassa ilmastoon.

Ilmakehätutkimukselta selitys kasvihuoneilmiön pysähdykseen

Ilmakehällä on ollut taipumusta reagoida lisääntyneisiin kasvihuonekaasupitoisuuksiin. Pitoisuuksien kasvu on ollut selvillä, mutta niiden vaikutusta ilmakehässä ei ole tarkkaan tiedetty, ilmastonmuutosta on toki havaittu, ja on oletettu hiilidioksidilla olevan osuutta muutokseen. Ihmisen osuus hiilidioksidipitoisuuden kasvuun on 4 %.

Global Brain Freeze

Aika tehdä loppu pilasta. Siksi tämä kirjoitus.

Tiesitkö, että veteen liukenee hiilidioksidia? Tiesitkö että liuenneen hiilidioksidin määrä, riippuu lämpötilasta? Ehkä tiesitkin, lienet huomannut, kuinka kylmä vichy kuplii mukavasti suussa, lämpöisen ollessa väljähtynyttä. Niin, siinä kylmässä on enemmä hiilidioksidia liuenneena, ja kun sen juot, neste lämpenee suussasi ja ollen tällöin kykenemätön liuottamaan enää niin paljoa hiilidioksidia, vichy kuplii kivasti suussa ja maistuu raikkaalta.

Ei ihmisen aiheuttama tulevaisuuden fiktio, mutta todellisuus tänään.

Länsimaiden johdon pitäisi oppia ymmärtämään, että aurinko ohjaa ilmastoa, ei ihminen. Jo liian kauan ilmasto valehtelijat ovat vain jatkuvasti tuhoamassa oikeata ja tervettä Länsi teollisuutta, varastaen valtavia määriä rahaa veronmaksajilta, vain pilaten kansantaloudet alas uppoavaan mutaan. Herätkää, korjatkaa virheenne, sillä CO2 ei ole epäpuhdas saaste, mutta kipeästi tarvittavaa ruokaa kasveille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä