meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Avustusjärjestöt

Tätähän ei saisi sanoa ääneen, mutta...

Mielessä olisi monia asioita, joista periaatteessa voisi kirjoittaa oman blogin, mutta mieluummin tiivistän asioita yhdeksi pidemmäksi kirjoitukseksi enkä kirjoita useita lyhyitä. Esimerkiksi suvaitsevaisuudesta ja ääripäistä siinä asiassa on puhuttu julkisuudessa ties kuinka kauan. Tätähän ei saisi sanoa ääneen, mutta suvaitsemattomat ja suvaitsevat eivät ole ääripäitä, koska julkisessa keskustelussa esitettyä suvaitsevaisten ryhmää ei ole olemassakaan. Jokainen meistä on suvaitsematon eikä siinä ole mitään hävettävää.

Kerjäämisen ammattilaiset

On ankeaa aikaa. Olisi kiva päästä jonnekin aurinkoon. Pääsikö Suomen Madeiran instituuttiin töihin? Ai, semmoista ei olekaan. No, Rooma, Lontoo tai Ateena kelpaisivat….  Instituutteja näkyy olevan 16, eli niin monta kivaa työpaikkaa, mutta niihin pääsemiseksi tarvitaan varmaan jäsenkirja tai muita suhteita. Lienee tyytyminen suomalaisiin vaihtoehtoihin. Ehkä joku tutkimusasema Lapin laskettelurinteiden lähellä tai saaristossa hyvien kalavesien lähellä sopisi.  No, ei tässä mitään erityistä ole.

Avustusjärjestö, sika lampaan vaatteissa, osa 1 Irak.

Kirjoituksen motto: Minkä vuoksi eri avustusjärjestöjen intressissä on, että Irakin keskiluokka, älymystö ja poliisit makoilevat eurooppalaisten koulujen lattioilla, sen sijaan että he olisivat Irakissa jälleenrakentamassa maataan ?

Fiktiota

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä