meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Britania

Iso-Britannia:Somekansa pakotti päättäjät reagoimaan

Suomen media on ohittanut täysin tämän tapauksen joka liittyy lääkekannabikseen ja yleisesti kannabikseen. Tapaus osoittaa kuinka mieletön kieltolaki on. 

Somekansa herätti tässä tapauksessa onneksi päättäjät ja keskustelu briteissä käy kuumana aiheen ympärillä.

Tässä linkki tapaukseen joka avasi keskustelun:

 

Is it time to legalise medical cannabis in the UK?

Cameron ja mahdollinen Brexit?

Britanian pääministeri David Cameron on joutunut myrskyn silmään Panama paperien johdosta. Cameron myönsi kiertelyn ja kaartelun jälkeen, että hän on hyötynyt isänsä veroparatiisiyhtiöstä. Hän on lisäksi myöntänyt olleensa osakkaana offshore-yhtiössä, jolla on yhteyksiä Cameronin isään.

Timo Soini ja juuri syntynyt Britanian uusi EU-sopimus

Timo Soini ja perussuomalaiset ovat vuosikausia käyttäneet propagandassaan hyväksi Britanian  EU-erityisasemaa kertomalla äänestäjille Suomen maksavan Britanian erityisaseman johdosta osan sen  EU-jäsenmaksusta. Perussuomalaiset Soinin johdolla ovat myös toivoneet Britanian eroavan EU:sta, jotta suomalaiset voisivat lähteä samalla ovenavauksella.

Toisaalta muutama päivä sitten Soini A-studion haastattelussa oli sitä mieltä, että Britanian mahdollinen EU-ero ei  ainakaan paranna Suomen turvallisuuspoliittista tilannetta ja ilmoitti, ettei hän toivo Brexitiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä