meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta EU Brexit

Ulkopolitiikassa kansanäänestykset eivät ole vastuullinen ratkaisu

Britannian EU-kansanäänestyksestä on kulunut jo yli kaksi vuotta. Kansanäänestyksen jälkeen Britannia ajautui sisäpoliittiseen kaokseen. Äänestäjät eivät  näytä yli puoluerajojen luottavan pääministeri Theresa Mayn johtamiseen brexit -neuvotteluissa, eikä sitä luottamusta näytä olevan sitä vertaakaan myöskään  EU:n päässä.

****

Britannian brexit -neuvottelut katkenneet ja kotimaan puoluegallup

Brittiläisen  Sky Newsin  mukaan Britannian brexit -neuvottelut  ovat katkenneet joulukuuhun saakka.

Britanniaa rangaistaan – ei rangaista? Kuka tai mikä on sitä valemediaa?

Populismin nousun myötä, sekä tiettyjen asioiden vastustuksen kasvaessa on perinteisen median luotettavuus ja uskottavuus vajonnut ennätyksellisen alas monien mielestä. Samoin ”vaihtoehtoinen” media on vallannut tilaa ja alaa tuon menetyksen kustannuksella. Tähän vastaiskuna ja vähiin käyvinä oljenkorsina meille on esitelty uusi termi ja hokema, eli ”valemedia”. Tähän tiivistetysti kuuluu kaikki viestintä, jonka sanoma ei ole tiettyjä asioita tukevaa tai poliittisesti korrektia. Mutta onko asia aivan noin mustavalkoista?

Euroopan unionin harmaat tulevaisuuden visiot

Euroopan komissio on julkaissut Unionin tulevaisuuden suuntaa käsittelevän ”valkoisen kirjan”. Siinä on viisi skenaariota siitä, miten EU voisi kehittyä vuoteen 2025 mennessä:

Britannia joutuu vielä puolustamaan EU:ta

Ennustan, että Britannia joutuu vielä  puolustamaan EU:ta maansa  Brexit -neuvottelujen aikana, kuinka kauan ne sitten tulevat kestämään.

Britannian brexit, milloinka se tulikaan ?

Skotlannin pääministeri  Nicola Sturgeon ei tee Britanninan EU-erosta helppoa.

Brexit reaktiot kertovat sairaudesta

Sinä väität juhlallisesti puolustavasi oikeuttani mielipiteeseeni viimeiseen hengenvetoosi vaikka et olisi kanssani samaa mieltä, silti menet sekaisin ja toimit kuin hullu kun demokratia toimii.

Onko sinulla kaikki kunnossa?

You are so high and mighty when you tell me that you are gonna defend my freedom of speech till your last breath even when you disagree but when you see democracy in action you go crazy and behave erratically

Are you ok ?

#Brexit #Fixit #Brexiters #workingdemocracy #EUfailed #immigrationfailed #Juncker #drunker #Merkel #stasi

Taloustutkimus Oy-kysely todistaa, että eu-eroa ajava puolue olisi suurin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062921817098_uu.shtml

Odotettu tulos, ottaen huomioon, että Suomessa ei ole minkäänlaista keskustelua aiheesta, koska hallituksessa tai oppositiossa ei ole yhtään EU-eroa ajavaa puoluetta, eli kansalla ei ole mitään käryä EU:n haitoista tai hyödyistä.

Huomion arvoista on se, että neljännes silti kannattaa EU-eroa ja sillä määrällä on seuraavissa vaaleissa kirkkaasti suurin puolue.

Vallankumous alkoi Britanniasta

EU-vallankumous alkoi sitten Britanniasta.  EU:n vastustus oli jo ennen äänestystä 48% luokkaa, nyt varmaankin lisääntynyt. EU:ssa on suurtyöttömyyttä, varsinkin nuorilla, pakolais-ja siirtolaisvirta riistäytyi käsistä viime vuonna(tällä hetkellä vielä kaikki hyvin),talous sakkaa.  EU:sta ovat hyötyneet vain rikkaat ja suuryritykset. Veroparatiiseihin ei juuri puututa.  Kreikka on vuosien jälkeen edelleen ongelma, eikä kurjistamispolitiikka toimi muuallakaan.  Pakotteet syövät työpaikkoja ja vähiä varoja. EU:n byrokratia on kallis.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä