meeviren

Euroopan rahaliitto

Suomen kolme vaarallisinta totalitaarista ideologiaa

Itsenäinen Suomi on kolme päivää sitten täyttänyt pyöreät sata vuotta, joten on aika katsoa tulevaisuuteen ja tunnistaa poliittisia uhkia suomalaisten ja muiden Suomessa asuvien hyvinvointia ja turvallisuutta vastaan. Yleinen huoli on siitä, että demokratia rapautuu ja jonkinlaiset totalitaariset liikkeet saavat enemmän valtaa. Erityisesti on mainittu uskonnolliseen fundamentalismiin liittyvä totalitarismin uhka, mutta Suomen tapauksessa en näe sen olevan vaarallisimpien ja todennäköisimpien piirissä kannatuskunnan vähäisyyden ja heikon vaikutusvallan vuoksi.

Suomi seuraavaksi neuvottelemaan EU:n jäsenmaksualennuksesta

– Arvion mukaan vuosi­na 1995-2014 Suomi on mak­sanut muiden maiden mak­sualennuksia yhteensä noin 2 502 miljoonaa euroa. Luvut ovat käyvin hinnoin. Vuonna 2014 ei makseta muita kuin Yhdistyneen kuningaskun­nan maksualennusta johtuen siitä, että uusi omien varojen päätös ei ole vielä voimas­sa. Muiden maksualennusten odotetaan tulevan takautu­vasti maksuun vuonna 2016, kertoo neuvotteleva virka­mies Armi Liinamaa valtio­varainministeriöstä

 

Banksterit kaappasivat vallan €-valuuttaunionissa

Markkinavoimat eivät ole entisensä. Näihin asti niitä on pidetty ihmiskuntaa terveesti liikkeelle panevana luonnonvoimana, joka jopa korjaa omat virheensä ja antaa turvaa vieläpä vähäosaisille. Mutta viime vuosina nuo markkinavoimat ovat ottaneet ihmiskunnan riepoteltavakseen. Ne ovat siirtyneet hyvän palvelijan roolista tylyksi isännäksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä