meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Eurooppalainen media

Haittamaahanmuuton vaikutukset.

Perussuomalaiset ovat varoittaneet useita vuosia haittamaahanmuutosta, johtuen mm. eri kulttuureista tulevien tapojen vuoksi. Valitettavasti perussuomalaisten varoituksia ei ole otettu vakavasti. Media on pitänyt huolen propagandasta, jossa hädänalaisia pitää auttaa ja perussuomalaiset ovat rasisteja.

 

Putin ilman paitaa

Suomalainen media voisi ottaa oppia Itävallan yleisradioyhtiön toimittajantyöstä. Aamun Hesarin mukaan toimittaja oli tivannut Putinilta tavallista vaikeampia. Suomessa toimittaja olisi todennäköisesti lynkattu presidentinkanslian toimeksiannosta lähimpään lyhtypylvääseen.

Toimittajat - googlatkaa se äärioikeistolaisuus jo ja lopettakaa valehtelu!

Yle uutisoi itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta epärehellisesti. Toimittajat flirttailivat jälleen äärioikeistolaisuus -termin kanssa. Ovatko toimittajat googlanneet, mitä äärioikeistolaisuus tarkoittaa?

Suomalaiset ajattelivat pitkään, että vapaassa maassa, kuten Suomessa tiedonvälityksessä pyrittäisiin rehellisyyteen. Kuitenkin niin Suomessa, kuin koko Euroopassa mediassa heilutellaan innokkaasti "äärioikeistolaisuuden" leimakirvestä.

Yhdys sana virhe

Kansanedustaja ja kokenut poliitikko Erkki Tuomioja on tavattoman paljon lukenut mies. Ja myös paljon kirjoittanut.

Tuomioja on perehtynyt myös kansainvälisiin uutispalveluihin ja nykyaikaiseen nettikäytäntöön. Niinpä hän on teksteissään kiinnittänyt huomiota siihen, että esimerkiksi Helsingin Sanomain sivuilla on usein kirjoitusvirheitä, jopa asiavirheitä! Hyvä, että joku opastaa.

Ei tiennyt Immonen, ei tiennyt Soini

Kansanedustaja Olli Immosen fb-merkinnästä on syntynyt maailmanlaajuinen kohu. Aluksi uutinen levisi Ruotsiin. Sittemmin ympäri maailman. Eilen Frankfurter Allgemeine kirjoitti asiasta laajan artikkelin.

Artikkelissa tuodaan ilmi myös se, että Olli Immonen on populistisen hallituspuolueen kansanedustaja. Ja se, että puolueen puheenjohtaja on Suomen ulkoministeri, Myös aikaisempi Immosen poliittinen historia tuodaan julki. Soinilta kysyttäessä, pitäisikö Immonen erottaa ryhmästä, hän vastaa ettei ota asiaan kantaa. Asian päättää hänen mukaansa eduskuntaryhmä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä