meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Katupartiot

Poliitikoihin kohdistuva väkivalta on ok?

Tälläisen kuvan saa kun on lukenut somessa kommentteja Korsossa tapahtuneesta tilanteesta jossa ulkoministeri Timo Soinia lähestyi väkivaltainen mies. 

 

Monet fanittavat tekoa ja pitävät sitä oikeutettuna. Täälläkin palstalla jotkut anttavat ymmärtää että sitä saa mitä tilaa ja teko on oikeutettu. Vähettelyä on havaittavissa.

Väkivaltaan nolla toleranssi kohdistuupa se ketä tahansa vastaan. 

Kuinka pellehysteriani meni yli

"Politiikka on puolueen asioiden hoitamista yhteisten asioiden nimissä. Politiikka on sodan jatkamista toisilla keinoilla. Demokratiassa hyvän politiikon tunnistaa siitä että hän tiedostaa, että kaikki sellaiset säädökset ja asetukset, jotka eivät sovi minun poliittiseen agendaani, ovat purettavia normeja, byroslaviaa ja järjetöntä holhousta. Kun taas kaikki sellaiset säädökset ja asetukset, jotka sopivat minun poliittiseen agendaani, ovat ajanmukaista lainsäädäntöä.

Katupartiointi olisi voinut pelastaa Puotilassa tapetun vanhuksen hengen

Suvaitsevaiston mielestä Soldiers of Odin ja vastaavat katupartiot ovat vähintäänkin turhia ja mahdollisesti jopa haitallisia.

Katupartioita vastaan on kampanjoitu mediassa jo pitkään ja muutama vuosi sitten antirasistinen Varisryhmä pyrki jopa estämään partiointia hyökkäämällä väkivaltaisesti erään partion kimppuun.

Muusikko Paleface hoiti oman osansa ja teki aiheesta biisiin Emme suostu pelkäämään.

Auttavatko katupartiot kaikkia väkivallan kohteeksi joutuvia?

Hennalan vastaanottokeskuksen johtajan mukaan kantasuomalaiset ryhmät ovat nähneet yksin tai kaksin liikkuneita turvapaikanhakijoita ja käyneet heidän kimppuunsa, kirjoittaa Hs 26.5.2016.

Nyt kun katupartiolaiset ovat tuoneet tykö toimintaansa, olisi mielenkiintoista tietää, auttaisivatko katupartiolaiset turvapaikanhakijoita kantasuomalaisten heihin kohdistamalta väkivallalta? 

Odinien taustat on selvitetty, ketkä otetaan vuoroon seuraavaksi?

Yle näyttää jatkavan ristiretkeään tavallisia ihmisiä ja yksittäisiä vähemmistöryhmiä vastaan. Odinien rikostaustat on selvitetty, mikä ryhmä otetaan vuoroon seuraavaksi? Tsekataanko, monta rikoksesta tuomittua on töissä Ylessä vai haetaanko luvut uskonnollisiin seurakuntiin kuuluvien tekemille rikoksille. Väitän nimittäin, että uskonnollisiin seurakuntiin kuuluvat tekevät Suomessa valtavan määrän rikoksia Suomessa ja he syyllistyvät myös todella rankkoihin rikoksiin.

Katupartiot eivät ole sitä miltä näyttävät - muukalaisvastaisuus on vahvaa

Kirjoitin tammikuussa, ettei katupartioita tarvita, koska yleisen turvallisuuden valvonta ja ylläpito kuuluvat julkiselle vallalle - viranomaisille.

Illan A-studiossa keskusteltiin Soldies Of Odin järjestön toiminnasta. Supon edustajan mukaan;

Ääripäässä

Eräässä some-keskustelussa kyseltiin sitä mikä on se toinen ääripää maahanmuuttokeskustelussa. Näin vastasin.

"Siellä toisessa ääripäässä on enimmäkseen ihmisiä joilla on jonkinlainen käsitys maailman tilasta. He tietävät mitä viime aikoina on tapahtunut esim. Lähi-idässä ja tietävät että ihmiset lähtevät sieltä siksi, että tilanteen paranemisesta ei ole mitään takeita eikä muutosta ole näkyvissä.

Perustietoa islaamista VII

Onko Koraanin julistama islaam tarkoitettu tänne Pohjolaan?

No ei todellakaan ole.

Islaamin mukaan Koraani on Jumalan pyhää sanaa ja islaam itsessään alistumista tuohon julistukseen, Islaam on kirjan uskonto. tuon kirjan tekstejä ei saa sormeilla, siihen ei saa listätä eikä siitä pois ottaa. Kaikki Koraanin ulkopuolinen määräily ja käskytys on ihmisten määräyksiä ja käskytystä, ei Jumalan. Mikään sellainen ei siis ole, eikä voi olla, islaamia.

 

Hiljentyä ei voi vihan edessä

“Vitun ylimielinen mutakuono saatana, kannattaa alkaa pakkailee laukkuja ja miettiä, mihin suuntaan lähtee vittuun Suomesta saatana. Nyt on mitta täynnä ylimielisii mutiaisii, ketkä luulee, että ne tulee Suomeen tänne ja selittää meil, miten täällä eletään.

Tiedätsä saatana, että nyt alkoi sellainen katupartio, että mutakuonot saa turpaan ympäri Suomea. Ruvetaan kiertelee ja vetää pataan vittu. Voi olla, että mutiaisten tyttäretkin tulevat raiskatuksi ja vaimot. Ei kannattaisi välttämättä kulkee enää missään vittu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä