meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Komission puheenjohtaja Juncker

EU on suuri uhka suomalaisille veronmaksajille

Mitä tarkoitan tuolla otsikolla? Otsikko pohjautuu YLEn tuottamaan CNN:n julkaisemaan uutiskirjoitukseen, jossa Euroopan komission puheenjohtaja Junckerin kerrotaan sanoneen "Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker pitää populistipuolueita uhkana Euroopan solidaarisuudelle, mikä on hänen mukaansa EU:n tärkein tavoite." (lihavointi kirjoittajan)

Merkel, Juncker, Cameron – Euroopan katastrofin päähenkilöt?

Merkel, Juncker, Cameron – Euroopan katastrofin päähenkilöt?

*

Pääministeri Theresa May sai eilen luottamuslauseen omiensa joukossa, mutta mitä se merkitsee Brexitin kannalta?  Millaisessa pulassa ovat Britannia ja May? Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E J Penttilä.

Eroneuvotteluista.. syistä ja seurauksista…

Toimittaja Neitiniemi: Se rajakysymys (Pohjois-Irlanti), siinä ei varmaan liikahdeta mihinkään?

SIKA Junckeria suojelee koko mätä EU !

EU:n komission puheenjohtaja Junckerista kiertää somessa videonpätkiä, joissa hän läpsii kasvoille valtioiden päämiehiä, suutelee miehiä ja naisia tyylitajuttomasti, läpsii naisia takapuolelle, leikkii kravattien kanssa muiden maide johtajien kanssa. 

Vaikuttaa siltä Juncker ottaa delekaatiot vastaan umpi humalassa. 

https://www.facebook.com/torsten.nebenan/videos/908657789315977/

Sopi vaan kysyä miten tääläinen mies johtaa EU:n komissiota ja millainen meno on kokouksissa. Kuka EU:n päätöksentekoon voi luottaa jos johtajat ovat sika typeryksiä.

Euroopan Jeltsin

Oi aikoja, oi tapoja! 
Muistan lapsuudesta nuo alkoholisoituneet miehet. Miehet jotka tekivät hanttihommia myös pullopalkalla. Heitä kylä oli auttavinaan mäessä, mutta he olivat ja pysyivät viinamäessä.

Miehet tulivat viikoksi puutalkoisiin ja sitten jo perjantaina ratkesivat ryyppäämään. Ahkeruus löytyi sitten kaamean kankkusen mentyä ohitse. Ei heistä kuitenkaan ollut johtoasemaan.

EU kykenee puolustamaan arvojaan

Komission puheenjohtaja Juncker tuli sitten esittäneeksi, että EU tarvitsee oman armeijan puolustamaan eurooppalaisia arvoja. Taustatekijäksi tällaiselle tarpeelle Juncker mainitsi Venäjän viimeaikaisen toiminnan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä