meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen väkivalta ja syrjintä

Matti saapuu kukkarolle

Asetun jälleen kerran julkisen lynkkauksen kohteeksi avaamalla suuni poliittisesta väkivallasta ilman että kerään irtopisteitä sillä.

Rankaiseeko hirmutekojen kirkko Kai Sadinmaata armotöistä?

Pastori Kai Sadinmaa noudattaa yhdenvertaisuusperiaatetta/lakia lähes ainoana kirkossa. Hänen Ilmestyskirjansa (ilmestyy 13.9.) on parempi uskonpuhdistus kuin oli Lutherin. Kirkko rypee Lutherin edustamassa eriarvoisuudessa, johon tämä kannusti jakamalla luojanluomat vuohiin ja lampaisiin, sikoihin ja ihmisiin. Kaupungissa, jossa Hitler eikun Luther opetti Agricolaa, on yksi kymmenistä Euroopan suosimaa uskonnollisen taiteen aihetta edustava teos. Temppelin seinässä on Judensau eli juutalaissika.

Poliitikoilla täytyy olla todistus onnellisesta lapsuudesta

Valtion neuvottelufunktion toiminnan perusteella vallitsee joko sota tai rauha. Plebiskiittinen demokratia tuottaa yhden poliitikon rautaisen tahdon kaikkien kansalaisten tahdoksi. Valtion legimiteetikaava saadaan johtajan ylivoimaisista ominaisuuksista. Vallankäyttäjä käyttää sellaisessa tapauksessa korkeinta mahdollista voimaa muuttaakseen toisten ihmisten käyttäytymistä haluamaansa suuntaan. ( Montesquieun ...ikuinen käsitys on, että jokainen ihminen jolla on valtaa, päätyy käyttämään sitä väärin.

On vain ajan kysymys milloin kevät kukoistaa

Iranin islamilaisen regiimin johdolla oli valtavan helpottunut olo heinäkuun 1989 lopussa. He olivat saaneet toteutettua pitkäaikaisen haaveensa. Itä-Kurdistanin merkittävin kurdijohtaja Dr. Abdulrahman Ghassemlou oli menehtynyt Iranin islamilaisen tasavaltakaartin terroristien luoteihin 13.7.1989. Murhateko tapahtui Iranin hallituksen kanssa käydyn rauhanneuvottelujen äärellä Itävallan pääkaupungissa Wienissä. Terroristien luodit veivät kurdijohtajan ja kahden muun neuvotteluissa kurdeja edustaneen hengen.

Suomen internetlainsäädännön kaksinaismoralismi

Tekijänoikeuslakeja rikkovat yksityishenkilöt ovat pidempään olleet isoveljen valvovan silmän alla. Teosto on onnistunut aivopesemään ison osan kansanedustajista uskomaan agendaansa, eikä lobbausta ole kyseenalaistaneet kuin muutamat. Rahalla saa ja niin edes päin. Järkeä tekijänoikeuslakiin -kansalaisaloitteen varassa on tuskin löyhiä toiveitakaan, ja tilanne tullee jatkumaan vähintäänkin huvittavana.

Saako väärän mielipiteen edustajan hakata?

Ruotsin vuoden 2010 valtiopäivävaaleissa ruotsindemokraatit joutuivat monen kiusanteon, häirinnän, sabotaasin, boikotoinnin, uhkailun ja pahoinpitelyn kohteeksi. Ruotsindemokraattit joutuivat peruuttamaan useita vaalitilaisuuksiaan turvallisuusuhkien takia. Göteborgissa paikalliset ruotsindemokraattien vastustajat tunkeutuivat eräälle ennakkoäänestyspaikalle ja uhkailivat äänestäjiä siitä,  kuinka ruotsindemokraattien äänestämisestä voi seurata vakavia asioita...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä