meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Saul Schubak

Tapaus Susanna Koski [0

Koski sai ansaittua huomiota rehellisyydestään! Kokoomuksen kansanedustaja edustaa lahjakkaasti puolueensa peruslinjaa – kulutuksen kasvattamista, voittojen nostattamista ja hyväosaisten valiintumista ”rahvaan joukosta” -

 

Ihmisyys ja "heikompi aines"

Vanhemmuudesta ja paremmuudesta ihmisenä..
Onko järjenvastaista, että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme, miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta?

Saul Schubac joutui selittelemään puheitaan kun meni möläyttämään julkisuuteen asioita, joita Kokoomus ajaa ja muutkin oikeistopuoleeet on mukana myyräntyössä, jossa taka-ajatuksena on ihan selkeästi omituinen ajattelu, että ihmiset voi jakaa parempiin ja huonompiin ja huonompia voidaan syrjiä kikkailemalla poliittisesti.

Politiikan pystybaarin viikko

Kesäaikaan siirtymisellä alkanut politiikan pystybaarin viikko on ollut anniltaan epätavallisen runsas. On ravisteltu tunteita ja persoonia aivan viimeisen päälle. Tuskin oli valtakunnan porvaristo saanut vasemmistoministereiden hallituksestalähdön juhlinnasta tulleen krapulan korjattua, kun alkoi jo uusia uutisia pukkaamaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä