meeviren

Kaikki blogit puheenaiheesta Persut

Halla-ahonkin hermo alkaa jo mennä

Huomaa se Halla-ahokin pikkuhiljaa, millaisen kakaralauman sai johtaakseen.

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2528887

Ehkäpä hän nyt pikkuhiljaa alkaa ymmärtää Soiniakin, millaista tuota persulaumaa on ohjata.

Kaikenmoista älykääpiötä ja ulostuloa tulee viikottain, ja etunenässä tietysti persujen omatunto Hakkarainen.

Vielä on vaaleihin aikaa, ja kyllä nämä persuehdokkaat ehtivät vielä paljon saada aikaiseksi.

Jäämme jännityksellä odottamaan seuraava tapahtumaa.

Miksi Mari Rantanen(ps) dumaa nuorten huolia?

Voisiko Mari Rantanen vastata, kun täällä blogia pidät?

 

Nää nuoret kyseenalaistaa sun propagandan! Arvostan heitä suuresti!

 

Et ilmeisesti arvosta lasten, nuorten omaa ajattelua?

 

Miten on mahdollista että puolueet uskovat porttiteoriaan?

Voihan porttiteoria ja tietämättömyys. Ikävä kyllä tutkimus ja faktatieto on toista mieltä. Edes huumepolitiikkaa ei pidä tehdä musta tuntuu ajattelun pohjalta. Nämä kommentit ovat menneen maailman ajatuksiin perustuvia. Todellisuus pohja on kaukana. 

Ikävää, että tälläiset ihmiset tekevät päätöksiä ja siten tukevat laittoman markkinan kasvua ja haittojen lisääntymistä.

Demoni Jussi ja suvakki sannikka

Mitä ihmettä....kun katsoo haastattelun tulee mieleen että onko YLEn toimittajia moitittu aiheetta ja eikö se olekaan natsidemoni tuo Jussi https://areena.yle.fi/1-50092427?fbclid=IwAR2ybeoz-ydSlHgmkNsb42ezJ-8o5B...

En persu igen

Tällä kertaa asialla on Puheenvuorostakin tuttu Jiri Keronen. Kansanedustaja Ozan Yanarin asiallinen twiitti eilen sai Kerosen vajoamaan jonkinlaiseen primitiiviseen Suomi-tilaan, ja tulokset ovat netissä kaikkien nähtävillä.

Twitterissä näköjään Keronen on pyytänyt anteeksi ja sanonut olleensa "kännissä." Sillä lailla! Tämä tyyppi on siis ehdolla kansanedustajaksi Suomen eduskuntaan.

https://www.facebook.com/ozan.yanar1/

 

Taloudenpitoon tolkkua!

Vaaleissa äänestäjät tekevät arvovalintoja. Käytetäänkö täysin turhaan ja epäonnistuneeseen “kotouttamiseen” yli 200 miljoonaa vuodessa, mutta vanhusten hoitoon raha ei riitä? Vastaanottokeskustoimintoihin uppoaa 150 miljoonaa vuodessa vaikka kriisin piti olla ohi. Samaan aikaa homekoulut odottavat ratkaisuja.

 

Kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus

Vaalit lähestyy, ja nekin jotka ei ole mukana politiikassa, pyrkivät vaikuttamaan piilovaikuttamisen keinoin, kuten Ilosaarirockin vastaava tuottaja, maalittaessaan PS-nuorten puheenjohtajan.

He voivat kamppailla keskenään, mutta oikaisen pahimmat virheet. Emme halua vaaliohjelmassamme heikentää maahanmuuttajien oikeuksia. Se on ihan eri asia, kuin pyrkiä vähentämään haittamaahanmuuttoa, siis sitä että tänne tullaan matalapalkkaisiin töihin, ja kun sillä palkalla ei pärjää, veronmaksajat joutuvat huolehtimaan asunto- ja toimeentulotuesta.

Seksuaalirikokset ja tolkkunsa kadottanut media - Persujen asialla

Media on hyvin ylpeä siitä että suomalaiset luottavat mediaan. Minä en luota, en suomalaisiin enkä mediaan, sillä molemmat toimivat tunteella ja usein hyvin moraalittomasti. Moraalittomat tunnepohjaiset kohut satavat suoraan persujen laariin.

Joulukuussa saimme kuulla Oulussa ilmenneistä seksuaalirikosepäilyistä. Samaan aikaan poliisilla on tutkinnassa suunnileen 1000 lapsiin kohdistunutta seksuaalirikosta. Niistä emme ole kuulleet, emmekä kuule, koska niistä poliisi ja media eivät kerro. Ja hyvä niin.

Perussuomalaisten Venäjä-kytkökset tutkittava nopeasti - Jos niitä on

Jostain syystä perussuomalaisten mahdolliset Venäjä-kytkökset ovat jääneet hyvin taka-alalle  pohdittaessa kansallista turvallisuuttamme, vaikka lähes kaikissa muissa maissa populistipuolueet on tällaisista kytköksistä käräytetty, tai ainakin niitä on vahvasti noista kytköksistä epäilty.

Pahaa persua ken pelkäisi - Ei tietysti kukaan

Monet perussuomalaiset  antavat ymmärtää että perussuomalaisia pelätään. Monet perussuomalaiset antavat myös ymmärtää että heitä vainotaan ja Facebookin avulla tietysti. On se niin väärin. Siellä ne valvojat valvomossa istuvat persuejn tilejä poistelemassa.

Minua on kuitenkin jäänyt jokunen asia vaivaamaan.

Missä sijaitsee Facebookin Suomen valvomo, se paikka jossa luetaan persujen viestejä ja tilejä poistellaan hiki hatussa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä